TAGJAINK SZÁMA: 25288 FŐ
  • Végzett hallgatóink 97,24%-a ajánlaná az egyetemet barátainak, ismerőseinek

  • Végzett hallgatóink 79,45%-a végez saját vagy kapcsolódó szakterületének megfelelő munkát

  • "Szuper város. Imádtam az egyetemi éveimet!"

  • "Ajánlom a PTE-t mindenkinek, jó választás."

  • "PTE-s hallgatónak lenni a legjobb dolog a világon."

  • Díszoklevél igénylés

Alumni Magazin

2015-ben megújult külsővel és belsővel jelentkezik kiadványunk ALUMNI a Pécsi Tudományegyetem magazinja néven, aktuális, a frissdiplomásokat érintő témákat feldolgozva.

2010-ben a TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0009 „Szolgáltatásfejlesztés a Pécsi Tudományegyetemen” projekt keretében nyílt rá lehetőség, hogy a Pécsi Tudományegyetem Alumni Irodája megjelentesse az első öregdiákoknak szóló magazinját.

Az Alumni Magazint a Pécsi Diplomások Körének tagjai, valamint a végzős hallgatók kapják meg ünnepélyes keretek között a diplomaosztójuk és egyéb egyetemi rendezvények alkalmával. A Magazin olyan fórum kíván lenni, mely megszólítja a Pécsi Tudományegyetemen és elődintézményeiben végzett hallgatókat, aktuális témákat mutat be a fiatal életkezdők számára és példaként állítja végzettjei sikereit, kiemelkedő teljesítményüket. Tartozzon bármely korosztályhoz, bármely tájára is került a világnak a volt hallgatónk, a Pécsi Diplomások Köre szeretettel várja a jelentkezését.

Az évente megjelenő Magazin lapjain bemutatjuk a színes egyetemi életet, mely nemcsak most, hanem évtizedekkel ezelőtt is felejthetetlen emlékeket adott a hallgatóknak. Felvillantjuk az Egyetem sikereit, fejlődési irányait. A Magazin lapjain számos olyan alumnit mutatunk be, akik az itt szerzett végzettségüknek köszönhetően szép sikereket tudhatnak magukénak. Célunk, hogy a most végző fiataloknak inspirációt nyújtsunk az egyetem utáni érvényesülés terén is.

Köszönettel vesszük visszajelzéseiteket, javaslataitokat, hogy a kiadvány valóban hozzájárulhasson az alumni közösség kialakításához. Várjuk minden kedves volt hallgatónk egyetemi emlékeit, hogy valóban személyessé és egyedivé tehessük az Alumni Magazint.