TAGJAINK SZÁMA: 25454 FŐ
  • Végzett hallgatóink 97,24%-a ajánlaná az egyetemet barátainak, ismerőseinek

  • Végzett hallgatóink 79,45%-a végez saját vagy kapcsolódó szakterületének megfelelő munkát

  • "Szuper város. Imádtam az egyetemi éveimet!"

  • "Ajánlom a PTE-t mindenkinek, jó választás."

  • "PTE-s hallgatónak lenni a legjobb dolog a világon."

  • Díszoklevél igénylés

  • Végzett hallgatóink mondták

Ásó, kapa és a nagykaland

A PTE Táncegyüttes új táncbohózatának ősbemutatója 2016. május 2-án 17:30 órától a Kodály Központban

George Sinclair Junior, apja virágzó vállalatának egyedüli örököse kelepcében érzi magát, hiszen leendő mostohaanyja mindent megtesz, hogy lányát feleségül vegye. Emiatt úgy dönt, útra kel, hogy a világot körbejárva megtalálja azt a lányt, akit neki rendelt az ég. Míg utazása során” láthatatlan” kísérői hol hátráltatják, hol segítik küldetésének teljesítésében, úgy tűnik, Kubától Takamaka szigetén át Kínáig sehol sem lel rá a megfelelő párra, viszont akaratán kívül gazdagodik egy mókás jó baráttal. Gyönyörű tájakon jár, megismer érdekes kultúrákat, együtt táncol a legkülönfélébb gondolkodású és öltözködésű népekkel, felfedezi bolygónk csodáit. Amikor pedig egy látomás során nagy felismerést tesz, végleg megváltozik az élete.
Darabunk végigkalauzolja a nézőket Földünk szebbnél szebb vidékein, mindezt látványos vetítés, a helyszínek jellegzetes, fülbemászó zenéinek, változatos táncainak és káprázatos népviseleteinek kíséretében, s válik így kicsik és nagyok örök kedvencévé.

A PTE Táncegyüttes, nagysikerű Meseszép… című darabja után, ezúttal táncbohózattal áll a közönség elé, melynek története, zenei és látványvilága a fiatal korosztálytól az idősebbekig mindenki számára vidám szórakozást ígér.

Jegyek kaphatók a Kodály Központban, a Jegymester pécsi pénztáraiban és a www.jegymester.hu oldalon.
Jegyárak: 2.500 Ft, 2.000 Ft, 1.500 Ft

Az esemény facebook oldala