A kalandpark használatához nem kell sportolónak lenned! 😊

máj

03

Beküldte
siteadmin

Eszközeink kipróbálása páratlan élményt nyújt kalandoraink számára. Az extrém körülmények közepette létesített biztonságot ellenőrzött védőfelszereléseink, illetve szakképzett személyzetünk garantálja!

A Mecsextrém Park Pécstől alig egy ugrásnyira, a város zajától mentes, a lenyűgöző mecseki erdőségben található. Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkja, mely változatos szolgáltatásaival vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Az egész napos élményt kínáló erdei park a családok és az osztálykirándulók mellett céges csapatépítő programok, családi napok és születésnapi zsúrok szervezéséhez is ideális helyszín.

Nyitva tartási időben több tucat játékelem, mint Erdei bobpálya, különféle korosztályok számára Alpesi kötélpályák, Tiroli csúszók, X-jump gumiköteles ugrálók, Mászófal, Lőszimulátor, 3D-karika, Hófánk csúszdapályák, Beltéri-emeletes játszóház, mely ideális terep csúszkálásra, ugrálásra, kergetőzésre, Rodeó bika, az udvaron ügyességi elemekkel tarkított Kalandvár, melynek egyik része a kisgyermekek adottságainak megfelelően használható, míg a másik felén a nagyobbak szórakozhatnak, Lábbal hajtós kerékpárok, Korsárlabda pálya, Kötélpiramis, Kicsik játszótere biztosítja az aktív kikapcsolódást. A Park melletti erdőrészben szabadon látogatható Mókus ösvény is található, amely egy 4,5 km hosszú körséta, bárki számára szabadon bejárható, nincs más dolgotok, mint a „barna mókust” jelzését keresni a fák törzsén!

A nyári vakáció ideje alatt heti rendszerességgel erdei kalandtábort szervezünk 7-14 éves korú gyerekek részére. A tábor során a gyerekek megismerkedhetnek a park játékelemeivel, használatukhoz szükséges ismeretekkel.

Éjszakai programlehetőséget is biztosítunk időszakosan, melynek alkalmával reflektorokkal világítjuk meg erdei bobpályánkat. A pályahasználat ezen formája igazi adrenalin töltet, még a rutinos bobosok számára is.

A kalandpark területén a Tepsifüles étterem várja vendégeit, hogy házias ízekkel töltse meg az éhes pocakokat.

Honlap: http://www.mecsextrem.hu/

PTE Alumni tagkártyával, valamint PTE nappali tagozatos, érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők számára a különböző kedvezmények a Mecsextrém Park honlapján, az Árak menüpont alatt érhetőek el.

  • Kedvezményes belépőjegy biztosítása Egyetem Alumni tagkártyával rendelkező tagok részére, valamint PTE- s diákok részére, érvényes diákigazolványuk bemutatása mellett. A kedvezményes jegyár a mindenkori (tárgyévre vonatkozó) csoportos kedvezmény összegével azonos mértékű, mely árképzés megtalálható a Mecsextrém Park honlapján www.mecsextrem.hu/arak

http://www.mecsextrem.hu/arak

mecsextrem