TAGJAINK SZÁMA: 24051 FŐ
  • Végzett hallgatóink 96,7%-a ajánlaná az egyetemet barátainak, ismerőseinek

  • Végzett hallgatóink 78,73%-a végez saját vagy kapcsolódó szakterületének megfelelő munkát

  • "Szuper város. Imádtam az egyetemi éveimet!"

  • "Ajánlom a PTE-t mindenkinek, jó választás."

  • "PTE-s hallgatónak lenni a legjobb dolog a világon."

  • Díszoklevél igénylés - 2017.

Alumni Akadémia

Alumni Akadémia - Nem csak tudást, élményt is adunk!

 

 

Az Alumni Akadémia projekt keretében előadásokat, tréningeket és kurzusokat, valamint színes kulturális eseményeket és programokat szervezünk.

 

2016/2017. tanévben őszi kurzusunk:

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS - COACHING KURZUS


 

 

KORÁBBI PROGRAMJAINK VOLTAK:

2015:

"A személyes márkaépítés - coaching" kurzusinfó:  ITT OLVASHATÓ.

- - -

SZÍNHÁZ:

  • Az Alumni Akadémiával 2015. május 9-én a budapesti Vígszínházban jártunk a Koldusopera című előadáson. Az esemény sikerességét a résztvevők visszajelzései jól mutatják:

"Hálásan köszönöm Önöknek a feledhetetlen élményt, a kellemes kikapcsolódást. Támogatom a kezdeményezést, hogy a későbbiekben is legyenek hasonló kirándulások, illetve pécsi intézményekben találkozások."

"...ha szerveznek színházi programot Budapestre a későbbiekben is, amit nagyon remélek, feltétlenül szeretnék értesítést kapni!"

- - -

ELŐADÁS:

  • 2015. november 12-én Figyelem-gazdaságtan, avagy milyen hosszú az út a kollégiumtól az üzletig? címmel tartott előadást Nagy Noémi a TQ Reklám Kft Ügyfélkapcsolati igazgatója, és Ferling József, a Ferling PR alapító tulajdonosa.

A résztvevők választ kaphattak a fenti kérdésre, és azt is megtudhatták, hogy miként építhető fel és tőkésíthető a kapcsolati háló, és milyen fontos szerepe lehet 30 másodpercnek. 

Az előadás további részleteiről itt olvashattok.

2014:

  • Az Alumni Akadémia a 2013/2014-es tanév őszi félévében Karrier-coaching kurzust indított, amely a maximális létszámmal, 20 fővel indult el. A kurzust teszt-jelleggel indítottuk, és a 2014/15-ös tanév őszi félévben újra elérhető volt.

A kurzus célja, hogy a hallgatók megismerjék a coaching módszerét, működését, az egyéni önismereti és motivációs tevékenységeket, a különböző értékrendeket és információkat kapjanak a munkaerőpiaci lehetőségekről.

Bővebb információ a tematikáról.