Rektori köszöntő

Szeretettel köszöntöm a Pécsi Tudományegyetem alumni szervezetének honlapján!

Prof. Dr. MISETA Attila

Bízom abban, hogy a Pécsi Tudományegyetem falai között töltött képzési idő alatt Ön is megtapasztalta egyetemünk sokszínűségét, mind a tanulás, mind pedig az egyetemi élet terén. Eme sokszínűség a képzési helyszíneinkben is megmutatkozik: Pécsett, Szekszárdon, Kaposváron, Szombathelyen, Zalaegerszegen és már a határainkon túl, Zomborban is arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb szintű képzést és a legszélesebb képzési portfóliót kínáljuk hallgatóink számára.

Az Alma Mater falai között kötött barátságok, ismertségek az idő előrehaladtával még értékesebb kapcsolatokká válnak. Alumni szolgáltatásainkkal célunk, hogy segítsük ezeknek a kapcsolatoknak az épülését és fenntartását. Az alumni honlappal és hírlevelünkkel folyamatosan hírt adunk tevékenységeinkről, programjainkról.

A Modern Városok Programnak köszönhetően minden karunkat érintő látványos modernizáció zajlik egyetemünkön. Új és megújult oktatási és kutatási tereinknek köszönhetően mindig megéri visszatérni a PTE falai közé. Pécs pedig örök egyetemvárosként és igazi otthonként várja a nálunk végzett hallgatókat!

 
Szívélyes üdvözlettel:
 
Prof. Dr. MISETA Attila
a Pécsi Tudományegyetem rektora,
az alumni szervezet elnöke