Adventi Borszalon Pécs 2022

nov

08

Beküldte
siteadmin

Tisztelt Alumni Tagok!

 

A Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének részvételével rendezik meg az idén a negyedik pécsi Adventi Borszalont 2022. december 4-én, bronzvasárnap, 14.00 órától 20.00 óráig.

A Pécsi Borozó a magyar vidék legnagyobb elérésű online gasztronómiai és bormagazinja, webes portálja (https://pecsiborozo.hu), amely az elmúlt több mint egy évtizedben több tucat borgasztronómiai rendezvényt szervezett Pécsett.

Az Adventi Borszalont eddig 2018-ban, 2019-ben és 2021-ben rendezték meg, a legjelentősebb fedett téren megrendezett pécsi borgasztronómiai társasági rendezvény, amelyen több száz vendég érezte jól magát.

Az új helyszínen, a Pécsi Vásárcsarnokban megvalósuló egynapos, december 4-re, bronzvasárnapra tervezett rendezvényen adják át a Pécsi Borozó Top5 pincészete, étterem és szálláshelye díjakat is.

A mintegy 150 kiállító pincészet és helyi termelő standjai mellett termékbemutatók, koncertek színesítik a programot. A Pécsi Borozó Adventi Borszalonját nem titkolt szándékkal a legjelentősebb vidéki, beltéri borgasztronómiai rendezvénnyé kívánják fejleszteni.

A Pécsi Tudományegyetem oktatóinak, dolgozóinak, alumni tagjainak és hallgatóinak most kedvezményesen, mindössze 7900 forintos áron kínálják a belépőjegyeket, amelyeket egészen november 30-ig meg tudnak rendelni a pannonborbolt.hu weboldalon. Az elővételes jegyek ára 8900 forint, a helyszíni jegyek ára 9900 forint. Jegyvásárláskor a pte1367 kuponkódot kell használni, amely biztosítja a kedvezményt.

A jegyek a 14 órától 20 óráig tartó rendezvényen korlátlan borkóstolásra és a helyi termékek kóstolójára érvényesek, tartalmazzák a ruhatár használatát, a beltéri és kültéri programokat. A termékek többsége a helyszínen kedvezményesen megvásárolható.

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

A szervezők