Álláskeresési „Rapid Randi”

már

03

Beküldte
siteadmin

Rapid Randi

 

Találd meg álmaid állását!

Álláslehetőségek a PTE egykori hallgatói számára

A PTE Karrier Iroda ismét online Álláskeresési "rapid randit” hirdet, mely Alumni tagok, hallgatók, és munkáltatók számára kínál találkozási lehetőséget.

A 20 perces találkozások célja, hogy a munkáltatók röviden bemutassák aktuálisan meghirdetett állásajánlataikat vagy a náluk található karrierlehetőségeket, a résztvevők számára pedig lehetőség, hogy bemutatkozhassanak, feltehessék kérdéseiket, ezáltal akár egyenes út vezessen egy vágyott pozíció betöltéséhez. 

 

A szervezetek bemutatkozása, illetve állásajánlatok online kiadványunkban már elérhetőek!  A kiadvány EZEN A LINKEN megtekinthető. 

A találkozások időpontja: 2022.03.24. csütörtök 13:00-17:00

Helyszíne: online, a szervezetek által megadott linken keresztül

Regisztrációs időszak: 2022. március 9-18.

Regisztráció módja: a https://idopontfoglalas.karrieriroda.pte.hu felületen adatok megadása szükséges, majd e-mailen keresztüli aktiválás után belépve foglaljon időpontot a választott szervezethez! Több pozíciót is megjelölhet!

TIPP: március 18-ig érdemes az időpontfoglaló felületet többször megnézni, hiszen eddig van lehetőség foglalást törölni, módosítani, így elfordulhat, hogy szabadulnak fel helyek egy adott szervezethez!

Amennyiben nem talált szabad vagy megfelelő időpontot, jelentkezhet eseményen kívül is ezen a linken Ebben az esetben továbbítjuk adatait partnereinknek, akik szabadon döntenek arról, hogy felveszik-e Önnel a kapcsolatot a későbbiekben.

 

Sok sikert kívánunk!
PTE Karrier Iroda

 


 

Ajánljuk a Karrier Iroda további eseményét is:

NYUGI VAN!- STRESSZKEZELÉS TRÉNING (március 17.): http://ptekarrieriroda.hu/blog/nyugi-van-stresszkezeles-trening

Álláskeresési „Rapid Randi”