Megjelent a PTE Alumni Magazin 2023/24!

máj

22

Beküldte
admin

Alumni jelentése: öregdiák(ok). Ma már nemzetközileg használt kifejezés mindazokra, akik egy adott iskola, intézmény végzett diákjai”

olvashatjuk a PTE Alumni oldalon, ahol folyamatosan frissülő információk, érdekes cikkek és rengeteg kedvezmény várja a PTE-n végzetteket. A frissen megjelent magazinban pedig beszámolunk az egyetemmel kapcsolatos újdonságokról, valamint rengeteg izgalmas interjút is készítettünk sikeres és kifejezetten érdekes végzettjeinkkel!

A most megjelent magazint a frissen végzett hallgatók fogják kézhez kapni a diplomaosztóikon, ami egyúttal remek lehetőséget nyújt nekik, hogy immár a Pécsi Diplomások Körének tagjaivá válhassanak. Ennek persze számos előnye is van, a presztízsen kívül: többek között igazán mutatós egyetemi emlékgyűrűt igényelhetnek, Alumni tagkártya birtokában sok helyen kedvezményesen vásárolhatnak vagy olcsóbban vehetnek igénybe különféle szolgáltatásokat!

Alumni tagkártya »

Az exkluzív Alumni magazin már online is elérhető! Láttad? »

Hogy miről is szól a magazin?

Elsőként a közelgő centenáriumhoz kapcsolódó anyagaink köszöntik az olvasókat, majd a tudomány is az innováció témájával foglalkozunk. Felelevenítünk öt évtizedes barátságokat, valamint a generációkon átívelő kérdésről is szó esik: hogyan értsünk szót egymással? Erről Steigervald Krisztiánnal beszélgettünk. Portré rovatunkban megszólalnak továbbá PTE-n végzettek, akik közt találunk vloggert, PhD-hallgatót, fogorvost, forgatókönyvírót, dandártábornokot, jogászt, drámapedagógust, zenekar menedzsert, gyógytornászt, dietetikust, gyógyszerészt, filozófust, közgazdászt, globális ügyfelekkel dolgozó trénert, építészt, épületgépészeti vállalat vezetőjét, szobrászt, operaénekest, matematikust és nemzeti park igazgatót, akikkel egyetemi, főiskolai éveikre tekintettünk vissza és arról kérdeztük őket, mi történt velük diplomaszerzésük óta.

Bőhm Kornél kommunikációs szakembert a kríziskommunikációról és legújabb könyvéről kérdeztük. Balatoni Józseffel alias Jocó bácsival, Magyarország első tanárinfluenszerével a PTE-s éveiről nosztalgiáztunk és az ismertség árnyoldalairól faggattuk. A frissen végzetteknek pedig hasznos tippeket gyűjtöttünk az állásinterjúhoz. A magazin címlapján és oldalain Biacsics Renáta, azaz Renya csodás, lendületes grafikáiban gyönyörködhetünk – persze nem hagyhattuk ki, hogy interjút készítsünk vele, hiszen ő is Pécsett diplomázott!

Gratulálunk végzettjeinknek és ajánljuk a magazint mindenkinek!

PTE Alumni Magazin 2023/24 »