Vacsora Edith Piaf-fal és Karády Katalinnal a Magtár Étteremben

nov

14

Beküldte
siteadmin

Zenés táncos ínyenc borvacsora a füstös budapesti bárok hangulatában

Az est során felcsendülnek Edith Piaf és Karády Katalin legszebb dalai, Kőhegyi-Lukács Melinda előadásában. Az ínycsiklandó vacsora fogásait a felcsendülő dalok eredeti előadói inspirálták. Az előétel a francia konyhát idézi és Edith Piaf dalai kísérik. A főétel és a desszert megalkotását Karády Katalin egykori kedvencei ihlették: a paprikás krumpli és a sacher torta, ekkor a hangulatot Karády dalai teremtik meg. Ételsorunkat a szekszárdi Fivérek Borbirtok kifinomult boraival párosítottuk, melyeket a Pécsi Püspökség sommelier-je mutat be a vendégeknek.  Az est során, a füstös budapesti bárok hangulatának megfelelően vendégeink kedvükre táncra is perdülhetnek. Részletes menü a jegymesterben és a facebook eseménynél is megtekinthető. 

Dátum: 2023. november 17. péntek 19:00

Helyszín: Pécsi Püspökség, Magtár Étterem

Ára: 13.900 Ft/fő

A férőhelyek száma limitált!

Facebook esemény: https://fb.me/e/143APuWI9

Jegymester link: https://jegymester.hu/production/640044/magtar-etterem-vacsora-edith-piaf-fal-es-karady-katalinnal-a-magtar-etteremben/64004697

 

A PTE alumni hallgatóinak a vásárolt jegyek mennyiségétől függetlenül 5% kedvezményt biztosítunk, melyet a következőképpen érvényesíthetnek:

Online vásárlás esetén: ALUMNI5 kuponkód használatával. 

A jegyvásárlás során a fizetés előtt a Jegymesterben a végösszeg megjelenése alatt, szürke mezőben látható a kérdés, hogy " Rendelkezik kuponnal?". Rákattints után szükséges beírni a kuponkódot, majd a "Kupon érvényesítése" gombra kattintva fizetés előtt kerül levonásra a kedvezmény összege. 

Személyes jegyvásárlás esetén: a Pécsi Püspökség helyszínein és jegypénztárainál (Magtár Látogatóközpont, Székesegyház és Dzsámi) infópontos kollégánknak jelezzék, hogy PTE aumni hallgatók, és szeretnének élni a kedvezménnyel. 

vacsoraest kep